Jumpa doktor check apa ?

Hai nak tanya harini dah g check up tpi sbb ada pregnant mom yg disable jdi proses jadi lama saya terpaksa jumpa doktor esok . Boleh saya tahu jumpa doktor nanti check apa ? Darah dengan kencing lagi ke? Sbb breast dgn ukur janin dah buat dgn nurse . Ada buat scan ke?? 🙈🙈

2 Các câu trả lời

untuk temujanji bukak buku wajib jumpa doktor. dr akan scan dan tentukan tarikh due date. buat saringan kesihatan sekiranya ada apa2 risiko doktor lah yang akan noted

cek berapa bulan sis?

12mo trước