Breastpump

Hai.. nak tanya, bila kita nak beranak, perlu ke bawa breastpump ke hospital? Just to prepare takut2 takde susu. (Tapi kalau bawa, macam byk pula barang yg perlu bawa. Bawa luggage takut nurse marah) Risaunya tak nak jadi macam 1st baby. Baby tak nak directfeed and pam rosak masa di hospital ank kene tahan sebab jaundice. Sedih saya masa tu. And bila masa sesuai utk beli breastpump? Beli awal nanti takut tempoh warranty cepat habis, tkut rosak lah..sebab dah ada bad experience.. Saya now 30weeks.. Saya tengah kiv 2 brands ni, Malish Luna dan Autumz Marvel sebab dia sediakan sekali corong berlainan size and harga ok2..

1 Trả lời

marmet je masa dkt hospital. ikut nurse mmg xbg pump. tapi boleh marmet.

2y trước

baik sis.. terima kasih. moga byk susu badan kali ni..aaminn