Minyak kelapa membantu kurangkan koyakan masa bersalin

Hai nak tanya betul ke kalau kita consume minyak kelapa dara ni boleh bantu kita tiada koyakan semasa bersalin.. ada orang kata sangat membantu sampai takpayah jahit, ada pulak kata miss v terlalu lembut macam tofu buatkan doktor susah nak jahit bila ada koyakan#pleasehelp #ingintahu #bantusharing #advicemommies

1 Trả lời

sbnrnya tahap kekoyakkan rahim ni bergantung pd keelastikan miss v kita tu...sbb tu digalakkan buat senaman.. digalakkan buat urutan prenium ke apa tah nama dia pd rahim tu...utk ajar supaya dia boleh bukak elastik mcm getah tu ha....