Minum susu

Hai nak tanya baby saya 2bulan 15hari , sekarang dia rajin bangun belah petang dan malam. Tengah malam dan pagi kerap tidur. Dia minum susu 3oz setiap 4 jam. Kekadang pukul 12pagi tidur sampai pukul 5 pagi kadang pukul 6 pagi baru mintak susu. Saya sampai terbangun bangun kejutkan dia susu. Tapi dia lena je kacau la mcm mne sekalipun. Takpe ke? Risau pulak

2 Các câu trả lời

sama mcm anak sy. usia 2b 18h. begitulah rutin dia tidur. paling lama dia tidur tanpa sedar 6jam. even sy salin pampers dia pun dia tak sedar. sy mls nk kejutkan sbb bila dia bangun, dia akan menyusu lama dan akan sambung tdo balik. bagi sy normal sbb dia pun dh nk masuk 3 bulan.

2y trước

lepas dia taknak menyusu sgt tu terus dia demam. saya bawa pergi hospital doct bagi antibiotik, doct pun ckp yg sama tengok kencing berak dia je. harini alhamdulillah nampak dia mcm okay sikit nak menyusu.. terima kasih😇

Pattern lebih kurang mcm anak saya. Bezanya dia berjaga tengah malam. Siang tu berjaga dalam sejam nak mandi dgn susu pastu acacah main jap, yg lain tidurrrrrrrr.

2y trước

hehe takpelah senang mummy nak buat kerja rumah 🥰