....

hai, nak tanya ada tips x untuk pregnant ? saya kahwin dah masuk 5 bulan.. teringin nak punya zuriat ?

29 Các câu trả lời

Sis da bleh start mkn acid folic acid, permakanan pn kna jga...krngkn mknn proses...alert dgn waktu subur.. in addition, try consume jus mamomhope..n xlupa utk amalkn doa utk dptkn zuriat..insyaAllah..ad rzki utk sis nnti..😊

Usaha time hari subur. Macam mana nak taw hari subur? Kira period sendiri. Tp kita ni perempuan, seeloknya memg ada apps pasal period kita. Dia boleh tolong kirakan time mana subur based cycle period kita tu

Sye 7 bulan kosong.. Alhamdulillah skrg dh 5 weeks.. Lpas priod on.. Mkn mknan yg khasiat.. Mcm sye amlkn kurma stiap pagi.. N think psitive jgan stress2.. Doa hari2.. Insyallah.

InshaAllah satu hari nnti mesti ada rezeki awak. Sy start consume acid folic appeton sebelum kahwin sampailah bersalin. Awk pon boleh try. InshaAllah.

Cba sis amalkn jus zuriat.. Alhmdulillah 7bln kwen xde rzeki.. Lpas aml nga husbnd 1 bln, check trikh subur.. Alhmdulillah trus lekat.. Skrg dh 5bln prgnant.

5y trước

kat mane nak dapatkab jus zuriat ye ? alhamdulilah, tahniah sis 😍 semoga dipermudahkan ye..

Kne pandai kira waktu subur bila. Start dari first period tu kira 14 hari pastu 2 hari before tu together la dgn suami. InsyaAllah ada rezeki melekat

Makan acid folic sis.. Saya makan masa subur trus lekat 😊😊and kena bersama suami masa subur juga la. .skrg sa dah 12week 😊

sye minum jus mamomhope😊 1 botol dh positif..alhamdulilah now 6 months pregnant..

Cuba minum jus mamhope ...sya hri tu 1 thun tnggu lpas tu jmpa jus mamhope x smpai 1 bln mnum sdh ada isi

5y trước

*skip

Klau nk cpt hamil, mesti bersama dgn suami selang sehari.. buat dlm masa 2minggu lps period.. tu waktu subur..

5y trước

Selalunya kalau due 4hari memang akan negative lagi...try check upt after 2week xdatang period...