Susah tidur waktu malam

Hai nak tanya ada tak mommy yang macam saya time pregnant malam je mata tak boleh nak tidur kadang tu dipaksa pejam pun tetap tak boleh tidur walaupun tak tidur waktu tgh hari 😞#bantusharing

3 Các câu trả lời

saya kadang2 mcm tu. tp dah berapa hari kebelakangan ni ok je. takde terjaga time tidur. selalu baca experience ibu2 kata terjaga baby kick n aktif waktu malam. tp sy tak. 😅 sy tak pernah terjaga pulak baby kick malam2. ke sy yg tak normal? eishh risau pulak. kdg2 je terbangun nak kencing. tu pon terjaga dah nak subuh.

2y trước

jgn risau sis ..Kita sama je...kdg terfikir xnormal ke saay ni🤣🤣awal2 tu ssh tdur tpi bila da lelap... jm5 baru bangun pergi tnds