Susah tidur waktu malam

Hai nak tanya ada tak mommy yang macam saya time pregnant malam je mata tak boleh nak tidur kadang tu dipaksa pejam pun tetap tak boleh tidur walaupun tak tidur waktu tgh hari 😞#bantusharing

3 Các câu trả lời

Saya pregnant anak no3 sekarang. 2 minggu tak lena tidur. Rasa segar je mata. Alhamdulillah siang hari tak rasa penat, bertenaga je cuma risaukan baby. Ok ke mak tak cukup tidur. Baru 2 malam ni boleh tidur lena. Semoga berterusan sampai bersalin. Lagi 2 bulan. Masa anak 1/2 dulu tak pernah plak macam ni. Tidur lena je 😅

2y trước

Sama sama kita bersabar ye sis. Ganjarannya pasti ada untuk kita 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

saya kadang2 mcm tu. tp dah berapa hari kebelakangan ni ok je. takde terjaga time tidur. selalu baca experience ibu2 kata terjaga baby kick n aktif waktu malam. tp sy tak. 😅 sy tak pernah terjaga pulak baby kick malam2. ke sy yg tak normal? eishh risau pulak. kdg2 je terbangun nak kencing. tu pon terjaga dah nak subuh.

2y trước

jgn risau sis ..Kita sama je...kdg terfikir xnormal ke saay ni🤣🤣awal2 tu ssh tdur tpi bila da lelap... jm5 baru bangun pergi tnds

tak boleh tidur sebab bila gerak sikit je sakit, semalam check kepala dia mmg kat bawah dah sebabtu sakit sangat bhgian ari-ari 😭 baru 30w taktau la kalau makin besar mesti makin sakit

2y trước

sama. sy 32weeks skrg. start rasa sakit di celah kelengkang tu masa 2nd trimester. mmg nak tukar posisi baring pon rasa seksa. kalau tidur kepit bantal celah kaki. baru ok sikit. pastu banyakkan berjalan sis. kalau kurang bergerak, sy perasan mmg akan sakit sgt. kalau sy banyak bergerak, sakit tu kurang..