Rancang sendiri

Hai nak tanya, ada tak mommies yg merancang sendiri lepas bersalin? If dah 8 bulan masih belum period mcm mana ya nak rancang sendiri tu? Sbb biasa kita tgk waktu subur based on period kan. And now I pun takde keputihan, egg white semua tu mmg tak perasan pun ada. Mcm mana ya nak rancang sendiri? Ke tak valid if belum period lg. Sorry I first time mom and byk benda tak tahu. #firstmom #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

1 Trả lời

Saya rancang sendiri. Anak dah 2 tahun lebih. 1st period 6 bulan lepas bersalin. Method rancang sendiri ni guna kondom, buang luar, bersama luar waktu subur.

4t trước

Baik, terima kasih awak