Kesan bunyi pada bayi dalam kandungan

Hai.. nak tanya.. ada kesan buruk ke jika bayi dalam kandungan dengar bunyi yang amat bising? Sebagai contoh, sebab saya ikut suami pergi jamming.. masa anak first alhamdulillah ok sampai dah lahir pun biasa dengar bunyi bising..

2 Các câu trả lời

Saya duk cari jugak jawapan persoalan ni, sebab husband jaga studio orang jamming, kadang teman die, terfikir okay ke untuk baby. Hehehe

Takde ape la sis, baby dlm perut pun dia duduk dlm air ketuban, and bunyi pun macam vacuum tu

3y trước

🥰