Bunyi berdengkur

Kandungan 19 week 2 d, saya buat fetal doppler. Kedudukan bunyi di sebelah kanan. Sebelum ni, bila dengar bunyi, normal bunyi heartbeat biasa. Minggu ni mcm ada bunyi berdengkur sekali. Mmg mcm tu ke?#ingintahu

1 Trả lời

maaf puan sy kurangpsti ttg ini. sbb tiada pnglmn ada doppler dan sy xpnh guna doppler di rumah. hanya ms chck d kk shj misi guna doppler yg mereka ada utk chck heartbeat bby..dan ms chck hnya dgr heartbeat shj...mg dpmudahkan segalanya. aamiin