Belum dengar bunyi jantung bayi?

Salam nk tnya, sy dh 11 minggu dah dah bukak buku pink. Alhamdulillah waktu checkup baby smua ok dh nmpak heartbeart serta tangan dan kaki yg halus😍 serta besar ikut tumbesaran dia . Nk tnya normal ke 1st bby lmbat sikit dngar bunyi jantung dia? Heartbeart smua nmpak dah cuma belum dengar degupannya? #firstbaby #11week4day

1 Trả lời

Jap ye saya confuse. Kata dah nampak heartbeat, masa scan tengok heartbeat tu kan mmg auto dengar sekali bunyi kat machine tu?

3y trước

tula kan sis? biasa kalau dh nmpak heartbeat mesti boleh dngar juga kan? Tula haritu tk dngar langsung haritu. Risau pula, da la bby 1st hehee .