keliru tentang gambar scan

Hai mumy2 semua nak tnya..kalau 10 week++ baby dalam kndugan memang besar ke atau kecil ye.sy doktor confuse 10 week atau bukan sbb baby sy dh besar dalam perut.mumy2 semua boleh kongsikan x.scan mumy semua mcm ne.rsau pun ada..takut due jauh sgt beza.

keliru tentang gambar scan
17 Các câu trả lời

Mmng besar gitu lh sis. Sy 11week dh nmpk tangan kaki . Baby main tunjal2 kaki lgi

4y trước

Oo yeke.thniah sis..rmai jgk orang ckp kalau lelaki dia mudah sikit nmpk kalau scan..sy pun 13 week ni kena scan lagi

Hi hi . Sy rasa okay tu . Sbb sy scan 10weeks baby sy dah 3.14cm 🤲🏻

4y trước

Tulah rmai ckp mcm tu.okla kot

Biasanya kalau scan memang itulah besar baby. Normal besar tu.

4y trước

🤗🤗

normal sis.. sy pn scan 10wk mmg mcm tu sizenye..

Ikut la period awk

4y trước

Ok sis...

sama macam sy .

4y trước

Thank u sis.😀

Rahsia..