ekzima

Hai mumy smua,sy nk tye,baby yg kena ekzema,ibu yg menyusukan baby xboleh mkn apa ek?selain dri seafood...ayam,ikan, daging boleh mkn ke?

2 Các câu trả lời

Kena tengok apa food yg trigger baby ekzema.. So, kena berexperimen.. Contohnya, minggu ni mkn 1 jenis lauk dan 1 jenis syr je.. Supaya boleh detect baby tak sesuai dgn apa..

3y trước

bby sye 4bln pun ekzema tpi seafood sye mkn jarang² je..yg sye mkn dging..aym n ikan tpi xsmua ikan sbb tkt ade ikan yg blh buat bby gtal

try pakai QV.. sabun mandi dan pelembab..