jahitan czer

Hai mumy semua..sya nak tnye..sya 1st time czer ank ke 4...sya da bpantang hari ke 25.. tapi jahitan czer sya tbuka sdikit..xde nanah or air..apa perlu sya buat?sya risau sgt2..xtau nk buat apa...sbb ni kali ptama czer...

4 Các câu trả lời

Pergi klinik swasta sis nnty dia org akan cuci dan bgi ubat untuk dia cantum balik, Sya pun dlu macam tu Smpai keluar air tpy Alhamdulilah x ada pape effect yg serius sekarang dah 2 tahun 7bulan ank yg sulung ☺️

5y trước

Thanks...nnt sya gi klinik

gi klinik sis refer doktor,sama macam saya doktor bg krim sapu yg ada antibiotik nnty dia tutup blik lubang tue ,pastu kne rajin cuci n keringkn tmpat jahitan czer..alhamdullih now bby saya dah 2 buln ++

Bahaya tu sis....klau luka ad jangkitan,doktor akan jahit semula

5y trước

Ni yg x mau dgr.... seriau yg byk kata kena jahit balik....xnakk😫😫😫😫😫

Kena pergi hospital. Jangan biar. Nanti jangkitan kuman lagi susah.

5y trước

Baik sis .tq