rasa sakit nak bersalin..

Hai mumy semua.. Tanda² nk bersalin tu mcmana ye.. Org ckap mcm sengugut .. Ni anak ke 2.. Anak prtama dlu tak pernah rasa pun contraction tu mcmana.. Dlu rasa nak membuang je.. Hntar kk tak smpai 1jam trus kna czer.. Lgipun klau period takpernah kna sengugut pn.. Skrang ni dh masuk 37w3d.. Takut plak.. Sebab taktau sakit nak bersalin macamana..

1 Trả lời

Sakit gile perut tu...dlm 5mnit akan rasa 3x sakit...tu tnda nk bsalin...sy pon xpernah kena senggugut...tp nk btau contrction sakit yg sgt sakitttt😣

5y trước

Dlu bby berak dalam perut..