Macam mana rasa contraction?

Haiii mommy. Boleh x share mcm mana rasa contraction tu? Saya dr smlm lg rasa nak membuang je. Tp masuk toilet x mbuang pun. Org kata tanda2 nk bersalin. Betul ke? Pls share

8 Các câu trả lời

sakit contraction, sakit yg plahan-lhan.. plahan2 yg amat sakit🤣 tpi the best sakit ever 🤣🤣🤣.. sakit yg worth it bila baby dah out and bole tgk muka dia sdah.. the best feeling for me.. that makes me proud of myself.

Hi sis, utk i bila sakit bersalin tu hanya rasa nak membuang air besar je. I x rasa sakit pinggang, sakit belakang, period pain semua x de. Setiap ibu mempunyai different kind of symptoms.

sy rasa mcm sakit sesungut yg amat. setiap 5-10min sekali sakit utk 30 saat. tapi takde berdarah atau waterbreak. cuma sakit je la sy rasa.

kalau bg saya...rasa sakit yg nak membuang teramat sangat...tak ada sakit belakang period semua ..setiap pengalaman berbeza ..hehe..

X boleh gambarkan..sakit yg amat sgt..lagi2 bila masa bukaan dah nak keluarkan kepala baby

die sakit kt pinggang bwk ke tulang punggong sis.. kejap2 dtg....kejap2 dtg...

sakit perut yang teramat sangat, datang dan pergi. Boleh hilang rasa malu

cant describe huhu