keputihan Banyak

hi nk tnya.ngn kecam ye...sblm ni ad pgi kk..tp msa tu keputihan xde dh..sbb pernah pegi swasta doc bg ubat insert.. Lps je beberapa minggu g kk. keputihan bnyk balik kalau jalan kerap.. Sy ad pakai modes..dkt modes tu mcm warna kuning.. Persoalannya nk g kk checkup nextweek utk mnum air gula tp skg ni gatal sgt kalau kuar..smpai ruam keliling faraj tu.. Mcmana ye? boleh ke hosp ke kalau mcmni ? ke boleh g swasta dlu sementara tggu checkup kk nextweek

1 Trả lời

Pegi clinic segera puan. Takut jangkitan atau gbs boleh jadi bahaya kat puan dan baby. Jaga diri puan ❤️