Susu

Hai mummy...nk tanya sape yg bleh jwb..susu tepung fernleaf ibu hamil sesuai ke x?

6 Các câu trả lời

Mommy, semua susu okay, cuma susu khas utk orang hamil dia ada tambahan contoh mcm folic acid dalam susu tepung tu and etc.

Semua jenis susu boleh.. lebih elok minum susu biasa daripada susu khas untuk ibu hamil

Okay je,cuma bergantung pada orang lah sebab ada yang sesuai ada yang tak sesuai

Saya mnum tu juga.. Share ngan anak 1st 🤭😅😜 OK je susu mana2..

Boleh ja

Bole