Sesuai tak susu fernleaf untuk ibu hamil

Hai mommy to be... saya nak tanya ibu yang hamil sesuai tak minum susu fernleaf family ni... usia 34 week.. anmum tak berapa suka.. gula cepat naik... #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #mommybuntu #1stimemom #Nanya #jangandibully

Sesuai tak susu fernleaf untuk ibu hamil
2 Các câu trả lời

saya minum je yang susu fernleaf family tu,sebab utk smua boleh,saya hamil 3minggu ni pun okey2 je,takde apa2,sbb khasiatnya bnyk dlm DHA kn,ada vitamin bnyk jugak

Sesuai, boleh je minum susu fernleaf ni 😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers