Just Mums

Hai Mummy2, Sy Due 1/9 Tp Xde Tnda2 Bby Nk Klua Lagi, Perut Je Asyik Mengeras.. Dh Hujung Preg Ni Sy Ade Klua Mcm Lendir Wrne Putih Pekat Nak Kekuningan Tp Xde Gatal2 Ke Ape.. Spe Pernah Jd Mcm Tu.

2 Các câu trả lời

Bgs sis pg hospital. Takut ada leaking. Sy mau beranak hrtu pn mcmtu. Tp xda leaking. Cuma ada contraction selang 10minit-15mnit. Lpstu ada lendir warna kuning cmpur darah sedikit. Bau tu lendir kuning.

5y trước

Sbb xde rse sakit lg, itu xpg hospital lg.. Klua lendir je buat mse sekarang..