Kuning baby 30 hari masih tinggi

hai mummy2 ..spa2 pnah ada pengalaman anak kuning lebih sbulan ? apa mummy buat ? bahaya x? dah buntu nak buat apa lgi dah sblan tp kuning atas 100 lgi ..ksian dy asyik kena ambik darah n hampir kna refer pakar #firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Sis bf ya? Boleh try minum susu kambing. Saya dulu minum susu kambing& jaga pemakanan. Bila nmpak kuning turun saya ulang je apa saya buat macam rutin seharian & makan jangan ubah dulu. Kawan pernah dah turun. Naik semula sebab salah makan lada hitam. Saya Makan nasi sup ikan + sawi. Buah ikut mana kita & baby boleh terima. Tak sakit perut. Elakkan kunyit dulu semua. Misi ada cakap mandikan dengan daun pokok dukung anak cepat turun. Saya tak sempat try. Alhamdulillah dah turun. Saya mandikan dengan uncang untuk turunkan kuning baby. Serasi pula. Try and eror sis. Saya just berkongsi. Satu lagi tidur malam jgn ttup lampu. Masa siang jgn bedung baby. Ada yang just pakaikan pampers je

8mo trước

Haah yang ori sis. Cari susu kambing fresh. Yang instant saya tak sure. Sebab instant dah banyak campur bahan lain. Kalau ada masa cari susu kambing. Sis boleh cuba.

Kuning mmg bahaya. Jaga jadual penyusuan