darah nifas

Mcm mna nak bagi hilang darah nifas..sya x hilang lgi..dah nak dekat 100 hari dah..tapi x hilang lgi...😓

5 Các câu trả lời

tak silap saya selepas 60hari dah kira darah istihadah . darah pnyakit . bnyk pnyebabnyaa antaranyaa sb tak berpntang dengan betul masa pntang awak dah bnyk brjalan or angkt bnda yg agk bert . klu mash tak berhnti jugk awak tnyalah kk msa vaksin ank yg ke 4bulan nti ..

4y trước

Owh yaka...tq awk😔

sis nye drh nifas dh kering?? jika belum sis try pergi klnik mntk doc scan ...mcm sy dlu doc scan tgk rahim dh kecut or blum..selagi blum kecut doc kata means drh nifas msih ada..sbb tu kita prlu bertungku..tuam pd perut supaya drh nifas cpt abis kluar

Lama jugak tu ye. Darah sy habis masa dlm pantang. Better awk tanya doc takut jadi darah penyakit.

4y trước

Ya allah..takut nya...😣

Sis mcm mana darah dah stop ke? Saya 52 hari darah still ada lagi.. Risau pulak

3y trước

Alhamdulillah...lama jugk lah,tgu nk hbs tu..sampai sekrang dh xdak dh..keputihan pon sama

sis,darah nifas maksimum 60 hari je...