baby pump 7 bulan

hai mummy2 smua.. saya sedih sgt2 saya dah 7 bulan tapi majority smua ckp perut saya kecik tak mcm 7 buln ermm ada tu ckp ank saya kecik tak berkembang ke .. sedih sgt2 saya tggi 152 berat skrg 50kg sedih btul la rsenya smpai ada yg terkesan dlm hati sye.. 7 buln sorok perut ke.. kecik nauk😔😔😔😔

28 Các câu trả lời

sy walaupun pregnant yg ke4 perut kecik jugak.mmg jenis perut tak bsr mne bila pregnant🤣..dh 8bln 9 bln bru jls nmpk tu pun x bsr mne.lgpun sy tinggi 149cm je..perut kecik rase mengah gak rase uii..perut kecik ke besar tak mnjamin ape2 jnji bby kt dlm sihat..

alaa sis abaikan je la .. mulut org mana laaa boleh tutup .. same je .. belom kwin di tnye bile kwin .. dah kwin dtnya ble dpt anak .. dah dpt anak tnye pulak itu ini .. cite dye jawabb oyekkeee tk prasan pulakk .. tk de mase nak tguk perut org lain yg preggy ..

Pergi cek detail scan. Saya pun haritu perut kecik nak masuk 6 bulan. Tapi bila cek cek detail scan doctor memang kata semua elok normal. Saiz bayi semua sama je dengan kiraan due semua. Tak perlu hairan mulut orang. Depa apa tau.

Sy pun selalu org ckp mcm tu. Sy dh 6 bulan. Tai bgi sy as long as bila check up doc kata baby sihat dan dia active sy bersyukur. X perlu fikir kata org. Kalau perut besar pun tapi tak sihat tak bagus juga kan

2y trước

kita sama sis tk perlu dgaq cakap orng dgar doktor kata baby aktif normal sihat alhamdulillah syukur tk terkira walau kadang kita terasa ann kenapa perut x mcm orng lain dan orng selalu tanya ii hmm sabar ja la

jgn mudah terasa ye si ibu..sy pun sama..bln dpn daa nk kne msok wad..jiran sume ckp kecik nyee perut...tp kwn mk yg bidan2 tukang urut sume kate..klu perut kecik..bila bersalin nanti..nk kurus senang

Macam mana nak tahu nampak kecik or nampak besar? Ada contoh gmbr ke biasanya 7 bulan ni standard dia biasanya besar mana? My bump ada org kata kecik, ada yang kata besar. I pun have no idea

jgn amik hati sgt hal2 mcm nie sis, bkn semua org badan sme. Sy lg la twin pregnancy dh nk msk 7bln but perut keci jer, as long as mse check up doc ckp bby sihat semua ok thn ok jer🥰

its ok awak ikut badan rasanya😅 saya pon orang tegur perut besar macam lebih 1 bulan dari usia pregnancy 😌 mulut orang tak de insurance macam tu laa dia ingat kita ni sama agaknya

2y trước

Sama laa dengan saya sis. Skrg 28week baru masuk 7bln. Perut besar dr kawan yg dah 8bln 😅 tapi sy buat tak tahu je. Dorg fikir preggy twins padahal ada 1baby je😂 tapi tula stretch mark yg banyak. Harap lepas bersalin dia hilang laa

nasib baik x de org tegur perut sy kecik.. kalau x, makan cili mulutnya nnti.. hehehe gurau2.. alaa sis abaikan mulut manusia x leh ttp. semoga sis & baby sihat walafiat..

As long as your baby size selari dengan usia kandungan then there’s nothing to worry about. InsyaAllah semua baik2 je. Biasa yang mulut longkang ni dengki tu je.