7 bulan perut masih tak nampak

Saya hppy je snnya peeut kecik sbb masih boleh sorok and takdala menojol tapi bila jumpa org smua ckp kecik nya kecik nya 🥺

4 Các câu trả lời

perut kcik tapi scan baby mmbesar ok je. tapi kena pantau jgk make sure perut tu mkin mmbesar jgk sbb mcm kwn sy 30w baby x mmbesar still 26w. dy igt perut dy jnis kcik rupanya mmg baby x mmbesar. trus kena beranak.

8mo trước

Terima kasih bagitau. Minggu depan baru saya pergi check. Tapi perut mmg kecik sgt tk mcm 7 bulan. Mmg tknmpk . Doakan saya ye

takpe ibu, biarlah orang nak kata apa. kita bukan boleh puaskan hati semua orang. yg penting kita tahu baby sihat dan selamat. untung sgt kalau perut tak nampak ni, takyah susah2 beli baju pregnant.

8mo trước

Btul saya setuju. Saya cuma risau jeee harap baby ok jeee kan. Mmg perut saya buncit kecik jeee. Tk mcm ibu lain yg dah sarat 🤣🤣

Abaikan kata-kata orang sis. Asalkan sis dan baby sihat. Kalau perut terlalu besar pun orang tegur juga. Buat tak tau sahaja 😊

First baby ke? Normal tu awak. Lagi best sebenarnya bila perut tak besar sgt. Baju pun banyak yg muat lagi

8mo trước

Btul first baby. Doakan saya ya awak