baby pump 7 bulan

hai mummy2 smua.. saya sedih sgt2 saya dah 7 bulan tapi majority smua ckp perut saya kecik tak mcm 7 buln ermm ada tu ckp ank saya kecik tak berkembang ke .. sedih sgt2 saya tggi 152 berat skrg 50kg sedih btul la rsenya smpai ada yg terkesan dlm hati sye.. 7 buln sorok perut ke.. kecik nauk😔😔😔😔

28 Các câu trả lời

Takpelaa perut kecik .. lepas bersalin bengkung sekejap je da kecik balik .. 😁 Masa check dr kan ada bgtau berat bby dlm kandungan .. tenang … santaii

sy 7bln pun kecik jgkk sbb sblum mngndung tu memang body halus... klau body kita kecikk seblom mengadung... xpelik pun kalau perut kita kecik kn😇...

sy preg 6bln lebih dh ... perut xnmpk bsr.. jugkk... kecikkjer.. 🤭.. orng terkejut bila dngr preg 6bln lbih.. sbb perut xnmpk timbul kedepan🤭

jangan khuatir perut kecil walaupun 7 bulan. apa yang penting anak dalam kandungan sihat walafiat Dan juga termasuk diri sis sihat.

Mcm saya la sis, berat 75kg tapi perut kecik.. pedulikan la apa org nak kata.. tak payah fikir2.. nanti buat kita stress je..

sy pun sma . rmai tgur yeke 7bln ,mcm kecik nauu . tp mmg bby sy kecik,mggu dpn kna jmpa pakar sbb brt bby kurang . 😌

biasa la tu. perut kecil salah, besar slh. yg penting baby dan anda sihat, itu sudah cukup

Hmm tulah.. saye pulokk baru 6 bulan lebih ade org kate perut terlalu besor😔😔😔