scincare

Hai mummy2 pregnant msty muke brckout truk kan..share la guna scincare ape #ingin thu #29weeks

1 Trả lời

Sy awal preggy mmg muka bnyk ketul2 keluar, sy guna pncuci muka aiken, mmg khas utk jerawat, toner n moist sy pakai simple sbb xda alkohol, kena rajin cuci muka sis, itu je sy guna skg, alhamdulliah berkurang juga, nurse ckp jgn trlmpau pakai skincare sngt sbb time preggy ni mmg normal mcm tu, tnggu lpas branak bru blh pakai cantik2