Songsang

Hai mummy’s sya beranak tiga yg ni skg tgah pretnant ank keempat, sya dh masuk 30mggu6hri tpi Baby still tk pusing lagi, sya nk tnya pada mummy pernah mengalami seperti sya adakah Baby tu akn pusing dan kembali kedudukan dia normal seperti biasa?? Sbb ketiga tiga seperti biasa,, apa yg patut sya buat,, boley kongsi sikit tk,,????

1 Trả lời

Awal lagi tu sis..selalu doktor akan bagi masa sampai 36weeks utk bagi baby pusing..kalau solat tu sujud lama lama inshaa Allah baby akan pusing,sambil tu pujuk baby sekali