Keputihan

hai mummy. Sy pregnant anak kedua dan sekarang dah masuk 5 minggu. sy ingat nak buat buku masa 8 minggu nanti. tapi sy perasan sy ada keputihan yg banyak. First pregnancy dulu tak pernah kena keputihan. jadi sy nak minta pendapat, perlu ke sy ke klinik sebelum 8 minggu atau boleh tunggu sehingga 8 minggu? kalau boleh, ada tak cara sy nak kurangkan keputihan ni?

2 Các câu trả lời

Better g je sis sb kputihn nie bhya taw tmbh2 bnyk tu tkt effect tmpt bwah kte n ank jga...Bka je buku awal2..Sye dkt 8w dh bka wlupun xade ape2 mslh...Jgn bwa main2 kpthan nie...

5y trước

Wc

Sy ank no 6 5week dh buat buku.. Nie mengandung ank no 7 Selasa nie baru nk buat buku 6w