KEPUTIHAN START BILA MASUK 7 BULAN PREGNANT

Haii mommies. Sy nak tanya, ada tak dekat sini yang macam sy since first month of pregnancy takda masalah keputihan langsung. Tapi bila masuk 7 bulan ni, keputihan sy makin kerap pulak. Ada tipsss tak 😔#SeriusTanya #bantujawab

1 Trả lời

Biasa ada keputihan. Cuma perlu rujuk doktor ya. Sbb boleh detect sebagai GBS. GBS ni doc akan bg antibiotik. Dan dia akan advise utk masuk antibiotik kt labor room mase bersalin nnt. Jgn risau. Cuma perlu dapatkan rawatan shj sekiranya gbs detected.

5d trước

ohh i see, thanks for sharing 🫶🏻