Luka Jahitan

Hi ibu2.. Nak tanye spe ad pengalaman luka jahitan bernanah?brsalin normal tpi kne gunting.. Apa yg perlu buat.. Hri ni hri ke 9 sy pantang and tdi check dkt jahitan tu mcm ad kuning2.. Patot ke sy g check klinik isnn nnti atau ad sbrg ubat yg boleh sy beli? Doc xde bgi sbrg ubat sapu jusy ubat telan je.. And spe thu klo nk g check kt hospital kne g bhgian mne ye?

3 Các câu trả lời

Seeloknya peegi cek hospital...pegi bhgn yg kita pergi checkup masa pregnant dlu

sya cuci pakai dettol .. cpt elok

Dr ckp apa ya bila awak pergi check!?