susu botol

Hai mummy semuaaa. Anak saya 4 bulan fully bf, hisap botol tak mau. Kadang pam susu letak dalam botol anak tak nak minum, nak direct je. Ada pendapat tak macam mana nak bagi anak minum susu dalam botol? P/s: pernah guna botol tomme tippe, nuk (dua dua tak jalan?)

1 Trả lời

Keep on try changing the bottle mummy. Saya pun begitu dulu, mahu 3-5 kali tukar baru anak menyusu botol. Last2 botol susu jenama Tupperware. 😅