Botol susu

Boleh suggest botol susu yang baby taknak botol tak ? Dh try pigeon tapi tak jalan , hegen or tomme tippe ok tk puting dia ? #firstmom #bantujawab

7 Các câu trả lời

Anak kawan saya okay dgn teat tommee tippee tp bila anak saya guna tersedak2. Padahal jenis yg sama. So saya guna avent, anak kawan pulak tolak teat avent

Try and error mommy. Anak saya okay dengan Philip Avent & HeorShe. Anak cousins saya pakai tommee tippee, Philip Avent, Pigeon.

Anak saya mcm gtu juga..sya tukar ke hegen ok.. mcm puting mummy patern dia

tomme tippe puting dia ok. harga pun mampu milik

comotomo 👍🏻👍🏻

kena try and error sis