Cucuk depo

Hai mummy semua saya nak tanya , saya da 3kali cucuk depo , suami terbuang dalam boleh ke mengandung ? Risau jugak terbaca kat fb ad orang cucuk depo tapi boleh mengandung .

2 Các câu trả lời

spatutnya okay jek brsama and buang dalam bila dh cucuk depo.. tpi mmg ade yg boleh jugak mngandung, tu namanya terlalu subur.. 🤭 mcm adik sy cmtulah.. dh cuk depo pun boleh mngandung.. sebaiknya puan kira bila waktu subur ye dan elakkan brsama waktu subur tu...

3y trước

tuh la kan , risau jgk . tapi kalaw allah nak bgi terima jelaa

maybe