Makan Asid Folic

Hai mummy semua nak tanya laa saya masuk ni dah 4 minggu 1 hari perlu ke saya ambik asid folic dari sekarang? Sebab saya tak pergi klinik lagi.. Mak saya kata bulan 1 baru pergi check klinik.. Macam mana ye boleh tolong tak mummy semua ?

7 Các câu trả lời

acid folic tu ikutkan 3bulan sebelum kawin lagi kena makan sebab nak bantu pembentukan janin tu sendiri tapi mostly org dh lekat baru nak makan, but its okay dh tau pregnant start makan acid folic tu check doc tu ta kisah la bebila pun, janji makan acid folic tu

Yes. Pgi beli dulu d farmasi kalau appointment jumpa doctor masi lama

Perlu..utk elakkan baby cacat.in sya Allah..

Sy makan je sis... 4minggu jg skg

sis dh blh mkn ubt tuu...

Beli dekat farmasi dulu

Perlu.