Kaedah perancang

Hai mummy semua nak tanya kaedah perancang yang mana okeyh ? Yg tidak mengemukkan . Sebelum ini sy amek depo tapi da 10kg naik sejak lepas branak 😅 Anak sekarang da 2tahun

2 Các câu trả lời

kalau jenis bdn dh mmg berisi jgn amek depo. mmg akan jadi gemuk 2kali ganda. doctor pakar sye marah gile org yg dh gemuk amek depo. mmg akan jadi lagi gemuk. die suggest ape iucd. or implan.

2y trước

Itulah sy pun tak tahu dlu , igt nk tukar kaedah lain pulak . Terima kasih komen

sy period x teratur.. tp sy dh berhenti cucuk 2 bln lebih dh.. sy malas dh cucuk.. tp bab berat badan alhamdulilah x naik pun.. makin turun ada😅

2y trước

bab berat bdn mkin turun tu sama. dulu sluar sy saiz 28 sbelum mngndung. lpas brapa bulan brsalin pkai blik xmuat. beli la sluar lain saiz 30. dah pakai asyik melurut. pastu pakai balik sluar saiz 28 ehh muat 😂 sy pon cucuk depo juga.