PERKEMBANGAN BAYI 8 BULAN

Hai mummy semua . Baby saya 13/11 nih genap 9 bulan . Tapi dia masih belum boleh berdiri sendiri and merangkak . Adakah perkembangan anak saya tuh lambat yaa ? Ada sepupu dia sebaya baby saya jarak hari je tarik lahir mereka tapi yang sepupu dia dah boleh panjat memanjat dah . Harap ada mummy yang sudi menjawab . Hati saya asyik berkata anak saya nih lambat ke perkembangan dia

1 Trả lời

sabar yea momy...try buat motor skills dekat baby boleh membantu baby juga 😘