Set mandian baby.

Hai mummy nk tnya set mandian brand ape yg elok utk bby baru lahir. . mummy2 suka brand ape. .kongsi sikit. .

1 Trả lời

Newborn baby tak disarankan guna apa2. Sbb kulit dorg sgt sensitif n dorg tak berpeluh macam kita. Digalakkan guna sabun mandian semua tu lepas dua bulan ke atas. Ada kes parents dia tak puas hati sbb tak mndi dgn sabun, lepas tu satu badan dia timbul bintik2 n ruam. Betapa sensitif nya kulit bayi. Mandi air biasa pun dh memadai. :')