Set Mandian apa

Hai ibu2 smua, utk ibu2 yg pernah beli or dah beli. Set mandian selalunya korang beli brand apa ya? beli 1 brand je ke or lain2. Contoh shampoo badan lain, lotion lain? skarang tgh fikir nak beli set mandian apa 😅 #bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Saya guna 1 set brand yang sama. Tak berani lain lain brand. Lagi pun NB skin is too fragile and sensitive. Shampoo, body wash, body lotion, diaper cream saya guna brand yang sama. Masa NB anak saya guna Sebamed. Masuk umur setahun saya guna Cetaphil. Sekarang umur 2 tahun guna Aveeno pulak. Saya beli yang mild formula brand. Hehe

1mo trước

Most welcome 😊 Oh ya boleh survey brands ni juga - Mustela - QV