Barang baby

hai mummy... nak tanya mummy beli brg baby selalu dkt mana ye?? ade beli online tak?? sebab brg baby skrg mahal2 kan... utk yg mula2 nie apa je yg penting???

48 Các câu trả lời

Saya beli kedai je. Yg penting pampers 1 pack, napkins 1 bundle, baju seluar dalam 6 pasang, sarung kaki & tangan, wet tissue, minyak telon, lotion, sabun head to toe, towel,

kebanyakan baju2 dan brg baby sy beli dkat mydin, sunshine..sebab sy nk tgk dn pilih sendiri.. kain bedung sy beli on9, brg pantang mcm tungku dan bengkung pon beli on9..

Biasanya beli online. Jangan pergi butik. Harga mahal kadang. And jangan lupa beli benda yg penting sahaja. Jangan beli banyak sangat takut nanti ada yg nak beli hadiah

Ada setengah barang beli online lagi murah dari supermarket sis. Sis survey harga dulu. Macam saya ada setengaj beli dari shoppe dan setengah beli dari supermarket 😊

Saya start dari mula pkp dah mula beli sikit2 ,beli online separuh..yg lagi separuh Sya beli kat smartkids..kena rajin2 survey harga lah😘

Kebykkan sume sy beli online kt shopee sbb lg murah...first sy akn cr barut dgn bedung pas tu br cr kelengkapan lain...semua online

Beli online.. hrga murah sgt kt shopee.. aritu da usha kt mydin tp bila tgok kt shopee jnama yg sma bole dpt hrga sparuh lg murah

Saya dah start beli skit2 bulan ni sis baru 21 minggu. Beli di lazada & shopee. Next month plk shopping barang baby 😁

Beli kat JMO. Dia ada pakej newborn. X yah susah2 beli satu2 sis. Harga pun jauh lebih murah dengan harga yg ditawarkan

Ada yg direct bila ada sale dan ekspo.. sbb ada jenama yg mnawarkan harga murah dan lebih kurang harganya bila on9.