Darah spotting

Hai mummy nak tanya la.. ni 1st time pregnant, saya bru 5 weeks and ada terbaca psl darah spotting.. berlaku pada sehari dan darah dia tompok2 je kan.. soalannya, darah tu mmg akn ad utk setiap org ke? Dan biasanya week ke berapa darah tu keluar? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

tak semua sis. mcm saya mengandung anak sulung ada spotting. mengandung yg ke dua dan ke tiga ni Alhamdulillah tak ada. kandungan kecil lagi tu sis. jaga diri baik² ye. jangan angkat² berat. banyakkan berehat. biasanya elakkan dahulu berhubungan intim. boleh cari info² di Google. kalau nak buat juga,jangan ganas²/kuat² ye..🤭😁. kalau awak dah mula buat check up kat kk/kd,boleh mintak nasihat dari nurse/docter ye.

Bergantung juga, ada setengah orang takde spotting. Saya pun ada spotting masa awal2 pregnant. Tapi Sikit je. 3hari mcmtu. Lepastu takde dah. 😄