Baby tak buang air besar

Hai mummy mummy semua, nak tanya macam mana nak make sure baby buang air besar ? Baby saya umur 47 hari xbuang air besar dekat smnggu dah. Fully df. Saya makan semua pantang. Makan buah 2/3 kali sehari. Makan makanan berkuah. Takde makan pape yang buleh buat baby sembelit. Any tips tak mummy semua ? 🥲 thankyouuu.

2 Các câu trả lời

sama dgn anak saya. umo dah sebulan 10 hari, dah 2 hari dia tak berak lagi. Saya pun df anak. Saya research ramai ckp itu normal kalau breastfeeding🥴 tp kita ni risau sbb 1st time mom kan.

dengarnya ada orang cakap if full df/bf , normal baby akan buang air dalam seminggu atau 2-3 minggu adanya normal.