#scan 9weeks

Hye mommy semua.. Nk tnya klau dh 9 weeks klau kita pergi scan dh boleh nampak ke??

6 Các câu trả lời

saya 8w dah nampak kepala badan and kaki tangan kecik, ada denyut jantung. 11w scan dah nampak lagi jelas badan tangan kaki and baby pun bergerak sakan. okay je nak gi scan but make sure tempat tu mesin scan dia advance ada 5d ape semua tu baru boleh nampak jelas

sy scan masa 8wk, mmg x nampak lagi. Doc ckp br nampak secebis kantung je🤭 10wk dtg lg scan, br nampak seketul 🥰

inshaa Allah da nampak . tp sy suggest awak tggu 10w baru pergi scan .

Dah boleh sis. Saya 8 week nampak heartbeat dh . Hihi

nampak ini je awakk. Saya scan 8w3d

Sebaiknya tunggu 10w. ☺️