Baby Soother

Hai mummy.. boleh suggest kan tak puting baby yang ok lembut semua tu, nak bagi masa dia nak tidur .klau tak terpaksa bagi dia nyot nyot dlu sblm tdr,klau ada puting lagi senang kan hmm

6 Các câu trả lời

Maybe Puan boleh consider size as well. Puting ni kena try dulu mana sesuai dgn baby. Ada yang lembut tapi dia panjang sgt, baby rasa nak tercekik. Kena yang pendek sikit dan lembut. Puting ada banyak shape, yang ini baby shj tahu apa dia suka atau tak. Saya try a few brand, last last brand Autumz shj dia nak. 😂

Saya beli Philips Avent 0 - 6m ultra air. Lepas habis susu, saya bagi puting terus. Bila baby dah sedap tidur, puting akan jatuh dari mulut.

ikut bajet mommy , semua jenama sesuai, avent, nuk,

try philips avent nicu pacifier

baby sy guna NUK orthodontic

avent