keluar lendir darah selepas bersama suami

hai mummy ade x pngalaman mcm sy slepas brsama suami pregy 26w keluar drah.. tp lendir2 je... normal ke mcm 2...

6 Các câu trả lời

Selalunya bila mcm tu sbb rahim kita lembut & apa² geseran boleh menyebabkan bleeding. Kalau jumpa doktor sbb asa bleeding, antara soalan yg doktor akan tanya, Ada bersama dgn suami tak sblm ni

5y trước

sy dh pg ari 2 doc dh scan n cek bwah smua ok...2mggu sy xbrsma, so sy try lg 2ari lepas drh keluar jgk tp ckt je la... rs xbrani dh la

Hurm.. better sis g klnik or hsptl..sbb dlu seingt sy ms sy preggy doc n nurse slalu pesan..even drh hnya spotting je lendir cmpur drh or setitik drh tetp kne g hsptl asap.mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Sya mcm tu. Shari ja. Tp x byk. Sblm nie x de. Bila cmtu stop dulu. 😬. Takut dh..

5y trước

2 la 2mgu lps dh jd sy g klink maternity dh scan n cek bwah die ckp xde pape.. mgu ni sy cba lg ada drah jgk... rs xbrani dh la

nurse bgtau bila pregnant keluar darah setitik pun terus pegi klinik

xnormal..sgera ke hospital

G cek ..takut ape²