Keluar lendir darah

Hi mommiess..nak tanyala..sye bersama dgn suami pagi semalam..n tghari tu tgk ade sikit darah..im pregnant 20 weeks..adakah itu normal..sbb 18 weeks aritu ade juga keluar darah..tapi ckit je mcm lendir coklat..da check n doctor ckp x ada apa..risau pulak rasanya

1 Trả lời

Mungkin terhentak kuat kot. Bab2 klua darah ni susah nk jangka. Hanya Dr. Dan nurse je yg boleh mengesahkan. Sya mmg pki panty liners jadi, klu ada klua darah saya akan ambk gamba dan terus ke klinik.