Selsema

Hai Mummies nak Tanya cara nk hilangkan selsema bayi umur 1 bulan lebih mcm mna yew..? Kesian sy tgok anak sy.. Tido xselesa..

2 Các câu trả lời

Sy sapukan minyak bawang kt hidung, dada n belakng dia. Cara ni sama jgk utk hilangkan batuk 😁

5y trước

Maksud sis minyak Bawang ke or minyak dgn Bawang.. Dkt mna yew nk dpt minyak tuw? Sorry byk tnya

Meh cuba ni sis.. Balm cf-rub by tasneem naturel.. Nak detail meh pm saya 0178762798