.

Hai mum semua..nak tnya.kalau smpai due tp belum ada tnda2 harus pergi hospital ataupun tggu ada tnda2 dlu baru pergi hsptl...share2 dlu pengalaman...ank ptma..

9 Các câu trả lời

bkn ke kkia dh akn mklum kn,kita g cek perut pastu jumpa doc,doc akn scan bby n doc akn gtau sma ada bole tmbah hari or waktu tu juga kena serah dri kt hospital,if xda mslah apa2 doc tmbah hari sminggu n bg tarikh ntuk serah dri sekiranya msih blom bsalin,if ada msalah waktu tu jga doc suh serah dri kat hospital.....mcm sya sptut due kmren tp bby still xnk keluar lg,doc dh scan n xde pape poblem doc tmbah lg sminggu,jika blom lg bsalin 21hb ni serah dri dh kt hospital yunk☺

Mcm sy nurse klinik desa bg tarikh temujanji doc klu tarikh due blom bersalin..mase tarikh due, g jumpa doc, doc bg tambah 1mgu tarikh due..klu smpai tarikh tu x da tanda mmg kene serah diri..ank sy dua2 overdue Sulung 40w4hari 2nd 41w, kene induce 😅 Moga sis dipermudahkan ye

5y trước

Amin semoga di permudahkan

Selalu nya klinik atau hospital akan bg tahu tarikh serah diri kalau terlebih pada due date nya

Kena pergi hospital sis. Di sana kita akan d pantau mungkin sampai sis melahirkan

Cekup kk dan nurse akan bgi tahu kita bila kene serahkan diri kat hspitl

Lebih due kena serah diri la sis d spital..

kalau lebih due kena pergi hospital..

Sllu nurse akan info mummy

info utk sy jgk ni..