Baby 1 bulan susah nk mambuang air besar.

Hai momy,nk tnya baby saya satu bulan.dia jadi susah nk mmbuang air besar..adkah sebab susu Formula yg x susai..wrna najis pn seakan kuning jagung ..dia x jdi cirit birit pn..perut pn kerap kembung..perlukah tukar susu Formula..Buntu dh fikir..kesian kt baby nk mmbuang ja susah kna urut perut dulu.. #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

Baby 1 bulan susah nk mambuang air besar.
4 Các câu trả lời

Sya mcam ni bby sebulan smpai jdi risau, sbb susu badan tk ckup seakan kering msa tu, doktor sarankn Bgi susu formula, skrng ni bby minum susu Dutch baby tak susah sngat membuang, tpi skrng sya dh kurang Bgi susu formula sbb susu badan dh bnyak,

hermm puan tk kasi susu badan ke baru 1 bulan kot baby-nya. Ada masalah susu badan ke?. apa2 pn susu ibu ada susu terbaik untk baby. kesian baby tk dpt susu badan.

3y trước

dua2 saya bgi..tp msa first dia lahir sampai hari ke 10 sya x dbnarkan bagi susu badan sbb sya +ve covid..so dia tnggal asing dngn saya..jadi msa sya x bnrkan bagi susu badan baby di bagi susu formula..dah discharge hari ke 11 baru baby dpt mnum susu badan..

susu ny kkdg kne try n error. .mgkn susu x sesuai. .atau bole krg kn scoop susu. .kesian bby. .mcm ank sye la. .mcm2 susu dye pkai. .

baby saya pun pernah macam ni. Cuba kurangkan sikit susu dia. Bagi ratio 3:2 means 3oz air 2 scoop susu.

3y trước

tq..😊😊😘