kandungan 4bulan

hai momy2 semua..nak tanye..normal ke kandungan 4 bulan kerap rasa mcm segugut tu..nak ikot kan betul2 ni kandungan yg ke 4..tapi yg lg 3 tu gugur masa kandungan x sampai 2 bulan..rasa takot sentiasa ad dalam diri,lagi2 bila skrg kerap rasa cam segugut pon ad ngilu pon ad..ad x momy yg ad pengalaman mcm sy ni..dan ape boleh buat bg hilang rasa sakit tu..

1 Trả lời

Sakit senggugut kemungkinan mengalami masalah kesihatan. Please go to the doctor to seek for medical advice.

5y trước

Ye ke..tq sis..