.

hai momy2 semua..nak tanye..normal ke kandungan 4 bulan kerap rasa mcm segugut tu..nak ikot kan betul2 ni kandungan yg ke 4..tapi yg lg 3 tu gugur masa kandungan x sampai 2 bulan..rasa takot sentiasa ad dalam diri,lagi2 bila skrg kerap rasa cam segugut pon ad ngilu pon ad..ad x momy yg ad pengalaman mcm sy ni..dan ape boleh buat bg hilang rasa sakit tu..?

1 Trả lời

Better rujuk kpd yg pakar klu makin teruk sakitnya puan. Apatah lg klu ni 1st time rasa selama mengadung yg 3 lg tu